Angel Fashion Boutique - Verzending: Vandaag verstuurd = morgen in huis!

Verzending

Alle webshop bestellingen van Angel Fashion Boutique worden verzonden via DHL. De pakketten die DHL aan het einde van iedere werkdag afhaalt, worden ‘s nachts gesorteerd en de volgende dag bezorgd. Ook op zaterdag! Je ontvangt een email van ons met daarin het tracking nummer, als je pakket door DHL verwerkt is. Meestal komt dit bericht in de loop van de avond. Op de bezorgdag zelf ontvang je een bericht van onze verzending, met daarin de geplande levertijd op één uur nauwkeurig.

Direct af laten leveren in een DHL Servicepoint is ook mogelijk. Vul dan als afleveradres het adres van de Servicepoint in en als standaard factuuradres je eigen adres. Bij de opmerkingen kun je noteren dat je het pakketje graag bij een Servicepoint afgeleverd wil hebben.
Belangrijk: zet hiervoor in het veld van de Bedrijfsnaam het woord ‘Servicepoint’!

Verzendkosten

We bieden tijdelijk GRATIS verzending aan voor bestellingen binnen Nederland vanaf €100. Plaats je een bestelling onder de €100? Dan wordt er een standaard verzendbijdrage van €4,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar België hanteren wij tijdelijk GRATIS verzending vanaf €150. Plaats je een bestelling onder de €150? Dan wordt er een standaard verzendbijdrage van €9,95 in rekening gebracht.

Gratis afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij onze winkel in Bodegraven, dit is gratis. Deze optie kun je aanvinken bij het afrekenen. Je ontvangt een e-mail wanneer jouw bestelling klaar ligt om af te halen. Woont u in de gemeente Bodegraven/Reeuwijk dan bezorgen wij uw bestelling gratis thuis.