Angel Fashion Boutique - Personal Shopping Night

PERSONAL SHOPPING NIGHT

Shop jij graag met je vriendinnen/familie in een winkel helemaal voor jullie alleen? En dat ook nog is onder het genot van een hapje en drankje? Dan is dit een ideaal gezellig avondje voor jullie!

Wat houd ‘personal shopping’ in:

Deze avond staat helemaal in het teken van jou en je vriendinnen/familie. Gezellig met een aantal kunnen jullie bij ons een avond shopping night inplannen. De winkel is dan helemaal voor jullie. Wij zorgen voor leuke muziek, hapje en een drankje, gezelligheid en zeker niet te vergeten ons advies & eerlijke mening. Deze avond is geheel gratis en zitten geen kosten aan verbonden. Het enige wat nodig is, is minimaal 8 tot maximaal 15 vrouwen met kledingmaat XS tot 5XL. Jullie ontvangen deze avond 20% korting op alle nieuwe collectie! (m.u.v. sieraden & sale) De shopping night zal van 19:00 tot 22:00 uur zijn.

Personal Shopping aanvragen:

Lijkt jullie dit nou heel erg leuk? Klik op de knop hieronder en stuur ons via het contactformulier een mail met uw contact gegeven, het aantal vrouwen en de gewenste datum. Dan gaan wij jullie de shopping night inplannen.

Boek je Personal Shopping Night