Angel Fashion Boutique - Over ons

Over ons: Het verhaal

Op 17-jarige leeftijd kreeg ik het idee om een kleding winkel te starten. Zo impulsief als ik ben, ben ik met dit idee direct aan de slag gegaan en had ik al snel mijn moeder overtuigd dat dit een groot succes zou worden! Op mijn 18-jarige leeftijd hadden wij onze droomlocatie gevonden en zijn we geopend op 25 Augustus 2017 door de burgemeester van Bodegraven. Ik ben erg trots dat ik mijn droom werkelijkheid heb kunnen maken en jullie elke dag met veel plezier samen met mijn moeder Susan kan verwelkomen in mijn winkeltje. De merken die wij verkopen zijn erg ingespeeld op trends, daarom bestaat de collectie uit echte fashion must-haves. Alle items worden persoonlijk met veel liefde uitgekozen. Wij verkopen kleding voor iedereen, in maat 34 (XS) t/m maat 50 (5XL). Voor ieder wat wils!
Wij zijn actief op Instagram en Facebook maar hier is niet de gehele collectie op te zien. Naast de vraag van de klant voor een webshop, vroegen ook toeristen of wij een online shop hadden waar zij kunnen bestellen. Direct 1 maand na de opening was onze webshop een feit. Nu in 2021 hebben wij een geheel vernieuwde webshop om onze groei door te pakken. Zo nu en dan zullen jullie ons ook zien op thema markten en braderieën met onze fantastische ‘must-haves’. Wij kijken er enorm naar uit om jullie nog jarenlang te inspireren met de allerleukste collecties! Zien wij jullie ook gezellig in ons winkeltje of op een braderie?

Liefs,
Angela & Susan.
(over ons)

Personal shopping:

Shop jij graag met je vriendinnen/familie in een winkel helemaal voor jullie alleen? En dat ook nog is onder het genot van een hapje en drankje? Dan is dit een ideaal gezellig avondje voor jullie! Klik hier voor meer informatie.

Looking for the perfect gift? look no further:

Koop een ANGEL FASHION cadeau kaart zodat ze in onze winkel kunnen winkelen of online kunnen kopen. En ook precies kunnen lopen wat ze willen! Wij zorgen dat de cadeau kaart als een feestje in het roze is ingepakt en jij het perfecte cadeau hebt om te geven/krijgen. Klik hier voor meer informatie.